Om Oss

Hejsan!

Vi heter Kerstin och Patrick och det är vi som fått möjlighet att ta över och driva Funkiagården vidare efter Kent.

Tanken och ambitionen är att driva Funkiagården i samma anda som Kent har gjort i över tio års tid, och vi hoppas att du även fortsättningsvis känner igen dig med allt från utbud till beställningsrutiner. Inledningsvis erbjuder Kent sin hjälp för att Funkiagårdens utbud ska motsvara din efterfrågan även i fortsättningen.

Vi hoppas även kunna erbjuda och introducera nyare arter av hostor här på Funkiagården. Vi är nog nybörjare på just hostor, men vi bär på erfarenhet både från landskapsarkitektur och floristik.

Vi ser fram emot nästa säsong, som spännande nog blir vår första här på Funkiagården, och vi startar försäljningen under våren.

Välkomna då!

Kerstin och Patrick

Handla hostor

internetbutik

Webbutik

I vår webbbutik kan man välja bland över 100 olika sorters hostor. Målet är att det ska vara enkelt att handla av oss och att priserna ska vara låga. Växterna krukodlas men skickas barrotade eftersom fraktkostnaderna då kan hållas nere. Plantans rötter är väl rotade och därför är detta inget problem.  Försäljningen sker på internet mellan 15 maj – 15 september.

Marknad

Under de senaste åren säljer vi också hostor på olika växtmarknader i Blekinge, Skåne och Småland. Vilka marknader vi kommer att vara med på uppdateras på vår facebooksida Funkiagården.

Ingen direktförsäljning, all försäljning sker över nätet.

växtmarknad