Om Oss

Hejsan!

Kerstin och Patrick är vi som driver Funkiagården vidare efter Kent Lewén. Tanken och ambitionen är att driva verksamheten i samma anda som han gjorde i över tio års tid.
Som aktörer bär vi på erfarenhet både från landskapsarkitektur och floristik och vi driver verksamheten av passion på en ”småskalig hobbynivå”.

Förutom något av ett ”standardsortiment” är vår ambition att erbjuda ett varierat utbud och introducera nya, trevliga och spännande hostor och vi hoppas att även du kan finna någon ny favorit!

Varmt välkommen!

Kerstin och Patrick

Handla hostor

internetbutik

Webbutik

I vår webbbutik kan man välja bland över 100 olika sorters hostor. Målet är att det ska vara enkelt att handla av oss och att priserna ska vara låga. Växterna krukodlas men skickas barrotade eftersom fraktkostnaderna då kan hållas nere. Plantans rötter är väl rotade och därför är detta inget problem.  Försäljningen sker på internet mellan 15 maj – 15 september.

Marknad

Under de senaste åren säljer vi också hostor på olika växtmarknader i Blekinge, Skåne och Småland. Vilka marknader vi kommer att vara med på uppdateras på vår facebooksida Funkiagården.

Ingen direktförsäljning, all försäljning sker över nätet.

växtmarknad